keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Ravintola Kaarna

Terveeks!

Näin eilen pitkän tauon jälkeen vanhaa ystävääni, ja päätimme mennä ravintola Kaarnaan syömään. Suomalaiseksi ravintolaksi ja baariksi itsensä tituleerannut Kaarna sijaitsee kauppakeskus Forumissa. Menu todellakin kielii suomalaisista makunautinnoista: listalla oli muun muassa lanttu- ja lohikeittoa sekä lihapullia Jaloviina-kermakastikkeessa. Listalla oli aika hyvin erilaisia kala-annoksia sekä lihaa, mutta pääruoissa oli vain kaksi kasvisvaihtoehtoa. Onneksi olen (lähes) kaikkiruokainen! ;)

Mä päädyin ottamaan klassisen Kaarnan klubileivän, ja T valitsi kesämenusta itselleen mansikkaisen leipäjuustosalaatin.


Klubileivän sisällä oli broilerin lisäksi choron-kastiketta, joka oli mausteista ja kermaista...mmm, niin hyvää! :)



Tässä yläpuolella T:n salaatti. Tosi hyvännäköinen sekin, ja sopivasti ainesosia salaatissa. 

Meidän molempien annoksissa oli, kuten näkyy, myös tankoparsaa. Se oli ehkä paras juttu mun mielestä, koska itse sitä en juurikaan osta, vaikka se hyvää onkin. Olisi ehkä pitänyt alkukesästä rohkaistua ja ostaa sitä kotiinkin. Nyt sesonki taitaa ollakin jo lopuillaan...? No, ensi vuonna sitten uusiksi! :)




Kaarna on kyllä kokeilemisen arvoinen paikka! Menu on kaiken kaikkiaan monipuolinen ja raikas, täällä ei tarvitse pelätä syövänsä itseään megaähkyyn. Toisaalta hintataso oli annoksiimme nähden hieman korkea, mutta niinhän ne profiloituneissa ravintoloissa joskus on. Plus Kaarna on vieläpä osa S-ryhmää (siitä pieni miinus).

Jälkkäriä ei tällä kertaa otettu. Ensi kerralla kyllä pitää saada pääruoan jälkeen maistaa tuota Mustikkarättänää! :P

TÄÄLTÄ löytyy ruokalista, jos kiinnostuit ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti