lauantai 23. marraskuuta 2013

Mielettömän hyvä ja helppo tandoorikana

Eipä tarvitse vähään aikaa nepalilaisesta/intialaisesta ravintolasta tilata tandooriruokaa itselleen... Sen verran hyvää oli tämä itse väsäämäni tandoorikana! Ja mikä mahtavinta: nopeaa ja helppoa! 



Tandoorikana (3 annosta)

300g maustamatonta kanafileitä tai -suikaleita
reilu 1rkl tandoori masala-mausteseosta
2rkl rypsiöljyä
3 valkosipulinkynttä
1 sipuli
2 porkkanaa
1 keltainen paprika
suolaa
mustapippuria
2dl jogurttia
1dl vettä
100g pinaattia
1/2 ruukku tuoretta korianteria

Siis häh, kanaako mä paistoin vai mitä?
So deliiiissshhh.....
Suikaloi kana (ellei se ole jo suikaloitu) ja pyörittele palat mausteseoksessa kulhossa. Voit lisätä tässä vaiheessa jo öljyn.

Pese, kuori ja paloittele vihannekset. Murskaa valkospulinkynnet. Huuhtele pinaatti ja korianterinlehdet runsaassa vedessä.

Kuumenna kasari ja ruskista siinä sipuli ja kanapalat. Lisää porkkanat, paprika, mausteet sekä jogurtti ja vesi. Hauduta kasarissa noin 5min. Tämän jälkeen lisää pinaatti ja korianteri, sekoittele ne kevyesti sekaan ja ota kasari pois liedeltä.

Tarjoa pitkäjyväisen riisin kanssa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti