torstai 2. toukokuuta 2013

Kaffepaussi

Mä olen aina pitänyt kahvista. Nykyään kroppani pitää kahvista niin koukuttavan paljon, että aamu ilman kupillista ei lähde oikein käyntiin... ja johtaa päänsärkyyn! Eikö tässä vaiheessa pitäisi herätyskellojen soida ja todeta, että täytyy päästä tällaisesta koukutuksesta yli? Mitä vielä, minä jatkan samaa rataa.



Yleensä suosin erilaisia maitokahveja, mutta espresso on myös ihanaa. Varsinkin, kun voin tehdä sitä nykyään itse kotona! Ostin jo helmikuussa Saksassa ollessani espressokeittimen: sen hinta oli vaivaiset kymmenen euroa, ja siitä keittää maksimissaan noin kuusi espressoannosta. Espressokeittimien hinta vaihtelee aika radikaalistikin, mutta onneksi tällä kertaa tuli tehtyä löytö! :)




Espressokeittimen myötä piti hommata myös kupit, joista kelpaa vetää espressot tyylikkäästi (yhdellä kulauksella) huiviin. Pienet kupit ja lautaset löytyivät Huutonetin kautta.


Yksinkertainen keitin, yksinkertaiset ohjeet :)



Suomessa kahvi on joka kodissa ja kahvilassa sellaista suodatettua haaleaa litkua (se on kyllä ihan ok makuista), mutta tällä vekottimella saa tehtyä kunnon juomaa! Cappuccinonkin tekeminen käy käden käänteessä. Jos siis olet harkinnut espressokeittimen ostamista ennestään, osta sellainen. Et tule katumaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti