perjantai 31. toukokuuta 2013

Giglio & Lazio

Häh? Mitä ovat nuo otsikon kaksi nimeä? No ne on pizzoja! Eikä ihan mitä tahansa pizzoja, sillä ne löytyvät Denniksen ruokalistalta :)

Tästä on jo kyllä jonkin verran aikaa, kun siskon kanssa Turun Denniksessä käytiin, mutta tuskin siellä vielä on menyy mennyt remonttiin. Itse kävin koko listan läpi etsiessäni pizzaa, jossa on avokadoa. Sitä ei kuitenkaan löytynyt :( Päädyin sitten ottamaan Giglion, jossa on kanaa, aurinkokuivattua tomaattia, pestoa sekä vuohenjuustoa. Siskon pizza oli Lazio sisältäen parmankinkkua, vuohenjuustoa, kirsikkatomaatteja, mozzarellaa, rucolaa sekä balsamicoa - kauhee määrä tavaraa molempien pizzassa :D



Nälkäiset tytöt tarvii kunnon pizzan eikä mitään lättyä!



Dennis on musta ihan ykkösmesta, kun haluaa mennä syömään hyvää pizzaa. Ruokalista ravintoloissa on kyllä ihan tuhottaman pitkä, en ymmärrä miten ne keittiönpuolella selviää siitä :P




Tässä viimeisenä näkyy meikäläisen Giglio.Ei kyllä oo mitenkään hurmaavan näköinen ulkoisesti, mut ei oo hernekeittokaan, ja silti siitä monet tykkää!

Nyt on hei perjantai - pizzaperjantai! Tehkää tai hakekaa itsellenne viikonlopun kunniaksi lempparipizzanne. Jos sulla on mahdollisuus mennä Dennikseen, niin mä tietysti suosittelen kyseistä paikkaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti