tiistai 14. toukokuuta 2013

Sitruunan niellyt




Olen suunnattoman ihastunut tähän Danion sitruunan makuiseen rahkaan. Harmittaa jo nyt, että kyseessä on vain kausimaku, joka poistuu jonkin ajan kuluttua valikoimasta! 

Maku on mielestäni todella hyvä: samaan aikaan raikas ja makea. Lisäksi seassa on sopivasti sitruunansattumia :) Jotkut ei sellaisia hedelmälihaklönttejä siedä, mutta musta ne on ihania jogurtin, tässä tapauksessa rahkan, seassa :)

Danonen sivuilta löytyvät tarkemmat tiedot tästä ihanasta kausituotteesta eli ainekset sekä ravintosisältö. Kyllähän tuossa aika mukavasti näkyy sokeria olevan... Hehhehehee :D Lohduttaudun sillä, että olisin voinut syntisempäänkin herkkuun ihastua!



Ihanaa samettisen pehmeää rahkaa...

Nyt kaikki tekin kipin kapin markettiin, jotka ette ole vielä tätä herkkua maistaneet! En yleisesti ottaen ole mikään Danone-tuotteiden fanittaja, mutta tätä rahkaa kelpaa kehua :) Enkä ole ainut, joka tämän tuotteen on bongannut: juuri tämä sitruunarahka on aina ihan finaalissa kaupan hyllyllä, kun taas vieressä olevat mustikka- ja persikkarahkat saavat olla rauhassa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti