sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Täytetyt paprikat

Eilen startattiin kaveripariskunnan kanssa Putous-katsomo käyntiin, ja pyöräytettiin evääksi kvinoalla, pinaatilla ja fetalla täytettyjä paprikoita! Aivan, ei niitä perinteisiä jauhelihalla täytettyjä. 

Tässä ohje (n. 3-4 annosta):

4 isoa punaista paprikaa
oliiviöljyä
reilu 1dl kvinoaa
suolaa
300g pakastepinaattia
200g fetajuustoa
2 valkosipulinkynttä
mustapippuria
ripaus jauhettua muskottipähkinää


Sulata pakastepinaatti ja puristele ylimääräinen neste pois. Pese paprikat ja halkaise ne pituussuunnassa kahtia. Asettele paprikan puolikkaat uunipellille leivinpaperin päälle.

Huuhtele kvinoat ja keitä pakkausohjeen mukaan. Sekoita joukkoon pinaatti, murskattu valkosipuli, murusteltu feta. Lisää mausteet ja sekoita seos hyvin.

Jaa täyte paprikoihin ja lorauta ennen uuniin laittoa niiden päälle kevyesti öljyä. Paahda 200-asteisessa uunissa noin 20-30min. Nauti sellaisenaan tai salaatin kanssa!

Muy Bien! :)
P.S. Alkuperäinen ohje löytyy täältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti